Spray anti molii

Exista aproximativ 40 de specii de molii. Insecta adulta este in ultima etapa a dezvoltarii, functia vitala a acestei molii fiind reproducerea. Astfel, un fluture sanatos poate depune pana la 100 de oua. Molia iubeste locurile intunecate, cum ar fi dulapurile si depozitarele, sertarele, lumina soarelui nefiind excelenta pentru molii, deoarece nu o tolereaza. Chiar si o singura molie poate face cu usurinta gauri intr-un sacou de lana in decurs de o zi. Larvele se hranesc nu numai cu lucruri de lana, ci si cu piele, pene sau legatura cartilor. Unele tipuri de molii se hranesc cu produse alimente, altele cu produse de uz casnic si textile.  Cele mai comune tipuri de molii domestice sunt cele de blana, de dulap, de mobilier si de cereale.

Desigur, o insecta intr-un dulap de rufe este la fel de neplacuta ca o insecta intr-o crupa, deci este important sa alegi si sa aplici spray anti molii la domiciliu.

Masuri de control

In cazul in care un pulover, sacou sau orice alt tip de haina din lana va fi descoperit cu gauri facute de molii, trebuie sa fie aruncat afara, deoarece larvele nu pot fi distruse cu nimic. Ca varianta a unui impact similar, expertii recomanda folosirea spray-lui anti-molii.

Este un remediu natural pentru molii, protejand materialele textile si continand extractul de seminte de Melia indiene. Reactioneaza impotriva moliilor si gandacilor datorita substantei active Azadrachtin, obtinuta din seminte. Are efecte similare si asupra altor insecte care distrug tesaturile. Repellentul contine o combinatie de substante aromatice, creata pe baza uleiurilor esentiale naturale si a extractelor de plante. Nu contine pesticide, otravuri si substante chimice.

Momeala anti-molii pentru alimente. Capcana anti-molii poate fi folosita in orice moment al anului. Produsul ecologic curat, nu contine insecticide. Are o fixare cu lipici pentru o fixare sigura pe pereti. Designul in acest caz este decorativ. Produsul este gata de utilizat, necesitand doar scoaterea foliei protectoare. Identifica infectia de la prima aparitie a insectelor in crupa, nuci, faina, condimente si alte produse alimentare libere. Dupa data expirarii sau dupa utilizare, poate fi eliminat impreuna cu gunoiul. Pentru eficienta, trebuie tinut intr-un loc racoros si uscat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *